Reklamációk és visszaküldések

Panaszok

Panaszok
Nem szerettél bele a dizájnbútorodba? Valami nem egészen tetszik? Hiba csúszott be? Ez is megtörténhet. Ne ess kétségbe és ne panaszkodj! Egyszerűen adja meg az e-mail címét, és töltse ki a panasztételi űrlapot, miután átirányítottuk. Ez csak néhány percet vesz igénybe, nem fáj, és segít nekünk abban, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk a helyzetet.

 

365 napon belüli visszaküldés

Szerelem első látásra, nem igaz? Néha a dolgok egyszerűen nem működnek.A jó hír azonban az, hogy 365 napon belül indoklás és a használat látható jelei nélkül visszaküldheti dizájnbútorainkat. Csak írja be az e-mail címét, és töltsön ki egy rövid űrlapot, amely mindössze egy pillanatot vesz igénybe.

Ha az áru nem érdekli Önt, nem felel meg Önnek, vagy nem tetszik Önnek, jogában áll indoklás nélkül elállni a szerződéstől az áru átvételétől számított 365 napon belül. Ebben az esetben Ön köteles viselni az áruk raktárunkba történő visszaküldésével kapcsolatos költségeket.

Kérjük, az árut a következő címre küldje:
Life & Furniture Ltd,
Chotíkov 388,
330 17
indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a szerződéstől való elállástól számított tizennégy napon belül.

 

Ha a 14 napos törvényes határidőn belül visszaküldött áru nem bontott állapotban van, de bontott állapotban szállították, akkor a visszatérítendő összeg 10%-át kell felszámítanunk Önnek.

Az árut nem kell eredeti csomagolásban visszaküldeni, de az eredeti állapotba való visszaszállítás költsége levonható a visszatérítendő összegből.

Minden pénzösszeget (a járulékos költségek kivételével) a fent megadott bankszámlára történő banki átutalással térítünk vissza az áru átvételétől számított tizennégy napon belül a fenti címre.
Ha nem rögzítette számláját az igénylőlapon, kérjük, töltse ki azt.

Egyéb alternatívák és lehetőségek a követelés megoldására:

1. Más áruk választása - azaz csere.
2. Egyedi, a rendelésed értékének megfelelő értékű utalvány, amely az ajánlatunkban szereplő összes termékre felhasználható, egyéves érvényességi idővel.

Vissza kell küldenie egy rendelést vagy reklamációt kell benyújtania? Ne aggódj! Válassza ki a problémát, és mi segítünk Önnek.

Kérjük, adja meg rendelési kódját és e-mail címét, hogy adatbázisunkban keresni tudjuk a megrendelését, és kitölthessük a rendelés adatait.

Nem emlékszik a rendelési kódjára? Ne aggódj. Csak adja meg a megrendelt e-mail címet, és mi küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt. A visszaigazolás után megjelenik az összes megrendelésének listája.